Results 1 to 2 of 2

Thread: Г-н Ибрахим Yassia

 1. #1
  Join Date
  Dec 2010
  Posts
  3

  Г-н Ибрахим Yassia

  Wed, 29-ти Декември, 2010 1:31:27 PM
  МОЛЯ Трябва ми отговора си
  ...
  От:
  Ибрахим Yassia <ibrahim_yassia1@rediffmail.com>
  ...
  Добави към "Контакти"
  До:


  МОЛЯ Трябва ми отговора си
  От бюрото на YASSIA г-н Ибрахим
  Одит и счетоводство MANAGER,
  Обединената банка НА АФРИКА (U.B.A) Уагадугу, Буркина Фасо.

  ПОВЕРИТЕЛНА DEAL доверие бизнес
  Знаех, че това послание ще дойде при вас като изненада. Аз съм ОДИТ МЕНИДЖЪР В ОБЕДИНЕНА БАНКА НА АФРИКА (САБ), Уагадугу БУРКИНА ФАСО. Надявах се, че няма да EXPOSE ИЛИ предаде това доверие и увереност, че аз съм за да ви наложи за взаимна полза на нашите семейства.

  Нуждая се от Спешна помощ При прехвърлянето на сумата от (USD $ 38) МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ВАШАТА сметка до 7 работни дни. Тези пари трябва били латентни В продължение на години в нашата банкова БЕЗ ТЯЛО ПРЕТЕНДИРАНЕ ФОНДА.

  Искам БАНКА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПАРИ ЗА ВАС В най-близкото лице да починалия НАШИТЕ клиент (титуляр) принадлежи към една от външната ни клиент (MR.HATEM Камил АБДУЛ Фатах когото за съжаление загуби живота си посредством стрелба от UNKNOW ХОРА В Ирак, може да прочетете повече за посещението на този инцидент на Би Би Си САЙТ НОВИНИ:http://news.bbc.co.uk/go/pr/fr/-/1/h...st/3970619.stm http://www.uslaboragainstwar.org/article.php?id=6979

  Аз не искам пари да отидат в нашата сметка БАНКА касиер КАТО ИЗОСТАВЕНИ ФОНДА. Така че това е причината, поради която се свързахте с възраженията, че банката може да освободи пари за Вас като близките роднини на починалия КЛИЕНТА. МОЛЯ, Бих искал да запази това предложение като строго секретно и го изтриете, ако не се интересувате.

  При получаване на Вашия отговор, аз ще ви даде пълна информация за това как бизнесът ще бъде изпълнен и също бележка, че ще имате 30% OFTHE посочените по-горе SUM, ако сте съгласни да боравят с тази бизнес с мен.
  И 10% ще бъдат заделени за всички разходи, възникващ в резултат PROCESSBEFORE ФОНДА GET в банковата си сметка като например сметки за телефон повиквания (ETC).
  ОТГОВОР много спешно. По-долу е моят контакт.

  E-mail:ibrahim_yassia2010@rediffmail.com
  Тел: 00 226 78 55 14 76

  Благодаря
  Г-н Ибрахим YASSIA

 2. #2
  Join Date
  Oct 2009
  Posts
  2,038
  Здравейте, имате заглавията на тази поща?


  "He (she) who does not prevent a crime when he(she) can, encourages it." Seneca

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •