Banka Credins

Discussion in 'Miscellaneous' started by Kat, May 21, 2018.

 1. Kat

  Kat Administrator Staff Member

  Phishing

  From: 95.22.10.65, [​IMG] Spain, La Adrada, Orange Espagne Sa
  Return-Path: <info@e-bankacredins.info>
  From: Shërbimi ndaj klient <info@e-bankacredins.info>
  Subject:
  Date: Wed, 16 May 2018

  Përditësimi i Sigurisë

  I dashur klient,

  Ne po përditësojmë llogarinë e të gjithë klientëve tanë, ky azhurnim është thelbësor dhe i plotëson kërkesat e sigurisë sipas ligjit të ri Shqipërisë.

  Klikoni në linkun e mëposhtëm për të përditësuar informacionin tuaj.

  Kliko këtu http://paulpankkl.cmail19.com/t/j-i-budnud-l-r/

  Shërbimi ndaj klientit

  Banka Credins
  Rruga Vaso Pasha, Nr.8, Tiranë, Shqipëri
   

Share This Page