Banka Credins

Kat

Administrator
Staff member
Phishing

From: 95.22.10.65,
Spain, La Adrada, Orange Espagne Sa

Return-Path: <info@e-bankacredins.info>
From: Shërbimi ndaj klient <info@e-bankacredins.info>
Subject:
Date: Wed, 16 May 2018

Përditësimi i Sigurisë

I dashur klient,

Ne po përditësojmë llogarinë e të gjithë klientëve tanë, ky azhurnim është thelbësor dhe i plotëson kërkesat e sigurisë sipas ligjit të ri Shqipërisë.

Klikoni në linkun e mëposhtëm për të përditësuar informacionin tuaj.

Kliko këtu http://paulpankkl.cmail19.com/t/j-i-budnud-l-r/

Shërbimi ndaj klientit

Banka Credins
Rruga Vaso Pasha, Nr.8, Tiranë, Shqipëri
 
Top