др Алвин Абот, Цредит Суиссе банк

Jane Dough

Moderator
Staff member
Return-Path: <wawan@kemdikbud.go.id>
Received: from 118.98.222.85 [Indonesia, Banten, Tangerang, Pustekkom]
Date: Sat, 1 Dec 2012
From: "Dr. Alvin Abbott" <wawan@kemdikbud.go.id>
Reply-To: "Dr. Alvin Abbott" <dr.alvinabbott@hotmail.com>

Од: др Алвин Абот
Приватна Мобилни: (+44) 7012961440

Поздрав пријатељу,

Ја сам др Алвин Абот менаџер за рачуноводство / ревизију Одељење за Цредит Суиссе банке Један Цабот Скуаре, Лондон ЕЦ14 4КЈ, Енглеска. Ја вас контактирао у вези са пословним предлогом да ће бити од огромног корист обоје и мање привилеговани они ће такође имати користи. Бити менаџер рачуноводство / ревизију Велики Лондон Регионална канцеларија, открио суму од £ 16,500,000.00 ГБП (Шеснаест милиона петсто хиљада Велика Британска фунта) у рачуну који припада једном од наших иностраних купаца Касни Г Моисес Саба Масри. Он је био јеврејски пословни магнат из Мексика који је умро на хеликоптерској несрећи. Господин Саба је 47-година када су и његова жена, његов син јединац Аврахам (Алберт) и његова снаја погинуо у хеликоптерској несрећи.

Можете добити више информација је у вези са несреће и смрти нашег покојног господина купца Мојсије Саба на адресу сајта веб испод.

хттп://ввв.инетневс.цом/артицлес/0, 7340, Л-3832556, 00.хтмл?

Избор контактирања вам буди из географске природе где живите нарочито због осетљивост трансакције и поверљивости овог правилника. Сада наша банка је чекао неко од рођака да дођу се за тврдњу о наслеђивању фонда, али, нажалост, сви напори је био неважећи. Ја сам лично био неуспешан у лоцирању ни родбину ни било родбини господину Саба. На овом погледу, тражим вашу сагласност да вас представи као најближи рођак / це корисник да покојника, тако да приход од овог рачуна у вредности од 16,5 милиона £ Велика Британска фунта може бити плаћени за вас.

Ово ће бити исплаћен или дели у овим процентима 60% за мене и 40% вас. Ја ћу вам доставити уз све неопходне правне информације, што може да се користи за прављење резервних копија ову тврдњу смо о томе да направи. Све што је потребно је да поставите своја имена на документима и легализује у британском Високом суду како би вам доказали легитимни корисник. Све што сада треба је ваша искрена сарадња, поверење и поверење да омогући да видимо ову трансакцију преко. Ја вам гарантујем 100% успех и да пословна трансакција ће бити извршена под делокруг закона и такође ће вас заштитити од било каквог кршења уговора.

Молимо вас да наведете да ми следеће, као што смо 7 радних дана да пролазе кроз:

1. Ваше име и презиме:
2. Број телефона:
3. Контакт адреса:
4. Старост:
5. Пол:
6. Занимање:

Отишавши кроз методички претрагу, одлучио сам да вас контактирамо у нади да ће вам овај предлог интересантно. Молимо вас на потврду ове поруке и указује на свој интерес, ја ћу вам доставити са више информација као што наставимо са банком баш као што сам раније рекао.

Ваш пристанак на ову е-маил и пословни предлог ће бити веома цењена.
 
Top