Dr Steve Johnson, Credit Suisse Bank,

Miyuki

Administratrix
Staff member
From: Credit Suisse Bank London
Sent: Monday, January 16, 2012
Subject: Van Dr Steve Johnson (zakelijk aanbod)

Hallo vriend,

Ik hoop dat u doet het geweldig vandaag? Ik ben Dr Steve Johnson de manager Accounting / Audit afdeling van Credit Suisse Bank, One Cabot Square, Londen, Engeland. Ik heb contact met u ten aanzien van een zakelijk voorstel dat zal worden van een enorm voordeel voor ons beiden en de minder bevoorrechten. Omdat de manager accounting / audit-afdeling van de bovengenoemde instelling ontdekte ik een som van £ 16,500,000.00 GBP (zestien miljoen vijfhonderdduizend Great British Pounds Sterling), op een rekening die behoren tot een van onze buitenlandse klanten Late Mr Moises Saba Masri. Hij was een joodse onderneming mogul uit Mexico die stierf op een helikopter crash begin dit jaar. De heer Saba was 47 jaar oud toen zowel zijn vrouw, zijn enige zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law stierf in een helikoptercrash. U kunt meer informatie met betrekking tot de crash en de dood van wijlen onze klanten heer Moses Saba op de website hieronder.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3832556,00.html?

De keuze van het contact met u gewekt van de geografische aard van waar je woont met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden naar voren te komen voor de claim van de erfenis fonds, maar helaas alle pogingen heeft bewezen mislukte. Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van noch de familie noch nabestaanden aan de heer Saba. In dit betreft, ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 16,500,000.00 GBP kan worden aan u uitbetaald.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages 60% voor mij en 40% voor jou. Verder heb ik beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back-up van deze eis die wij gaan maken met de bank. Alles wat ik nodig is om uw naam te uploaden naar de documenten en bij het Britse High Court legaliseren om aan te tonen u de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijkheid, samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u 100% succes en dat deze transactie zal worden uitgevoerd onder de werkingssfeer van het recht en zal u ook beschermen tegen een schending van het contract.

Geef mij de volgende zoals we hebben zeven werkdagen de tijd om het uit te voeren door middel van:

1. Uw volledige naam:
2. Telefoonnummer:
3. Contact adres:
4. Leeftijd:
5. Geslacht:
6. Beroep:
7. Nationaliteit:

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse zal ik u te voorzien van meer informatie.

Uw instemming met deze e-mail en zakelijke voorstel zal zeer op prijs gesteld.

Groet,
Dr Steve Johnson
********AVISO LEGAL**********
Este mensaje es privado y confidencial, está dirigido exclusivamente al uso del correo institucional. Si usted ha recibido este mensaje por error, debe abstenerse de distribuirlo, copiarlo o usarlo en cualquier sentido.
 
Top