Ето това получих в пощенската ми кутия!

piska68

New Member
От: DESK НА E-MAIL Промоции МЕНИДЖЪР международни / НАГРАДА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ ОТДЕЛ, MICROSOFT CORPORATION Световна лотарийна Обединеното KINGDOM.61-70 Саутхемптън ROW Bloomsbury LONDON ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО WC1B 4AR.
Референтен №: 875061725/07
ПАРТИДЕН NO: 505649092/188
Победата NO: PB8701/LPRC
Победител: No17

ЕЛЕКТРОННИ EMAIL награда Спечелване на съобщението за връчването на наградата CENTER: Великобритания

Уважаеми WINNER,

MICROSOFT CO-операция по управление в световен мащаб, имаме удоволствието да Ви съобщим, че сте носител на годишната ни MS-WORLD лотария (MEGA джакпот ТОТО ПРОГРАМА), проведени на: 30-ти май 2011 г.

ВАШИТЕ ЛИЧНИ E-MAIL адрес или по електронна поща на компанията е прикрепен към MSWLL тази година. Със сериен номер 7741137002 Дрю късмет номера 5-13-33-37-42 И впоследствие спечели в първата категория лотарията. Следователно ИМАТЕ са одобрени за еднократни суми от $ 1,000,000 (един милион долара щатски долара), дължими В брой, кредитирани FILE REF NO: ILP / HW 875061725/07 Това е от Общият награден фонд от $ 25.000.000 USD, поделени между двадесет- пет (25) LUCKY МЕЖДУНАРОДНИ победителите в първа и втора категория.Всички участници бяха избрани от целия свят компютърна система гласуването ЧРЕЗ КОМПЮТЪРЕН Нашата система за гласуване, извлечени от 21000 ИМЕНАТА, 3000 имена от всеки континент (Канада, Азия, Австралия, Съединените членка, ЕВРОПА, СРЕДЕН ИЗТОК, АФРИКА и Океания, като част от международните " E-MAIL "ПРОМОЦИИ програма, която се провежда ежегодно за нашите видни MS-Word потребители от цял ​​свят да НАСЪРЧАВАНЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА Интернет и компютри по целия свят.

Вашият фонд (сертифициран чек) е било осигурено С ВАШЕТО REF NO: ILP/HW-475061725/07 И ще бъде готов за прехвърлянето му като веднага след като се свържем с Вас Вашият иск агент DR SMITH WALKER. Вашият E-MAIL адрес ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В цялата кореспонденция с вашите претенции ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ, МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВИЕ СТЕ ЗА КОНТАКТИ вашите претенции офицер по електронна поща или по телефона, тъй като ние сме насърчаване на използването на електронна поща. Също така имате право да му се обадя, за да потвърдите печалби и държавните данъчни плащане, това е всичко, тъй като той ще ви осигури необходимите детайли за това как да претендира за вашата награда. Като част от нашата сигурност протокол да цитирам това обезпечение MSW/MAY/XX07 код на претенции за Вашият консултант. ТОВА Е ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ измама.Свържете се с вашите претенции офицер АГЕНТ в Обединеното кралство.
ИМЕ: DR. SMITH WALKER
Email: msnclaimagent@gmail.com
Тел.: +447031928715

ЗАБЕЛЕЖКА: За да се избегнат грешки, моля, не забравяйте да цитирам Ваша информация и партидни номера И своя код за достъп НА MSW/MAY/XX07 ВЪВ ВСИЧКИ съответствие с ВАШИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ. НЕ ОТГОВОР НА ДРУГИ поща като този ON NET, тъй като са МНОГО НА Scam художник там, преструвайки се на US.YOU може да видите поща, като това не отговаряйте. DO КОНТАКТИ ИСКОВЕ ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ, DR. SMITH WALKER в Обединеното кралство. Вие ще бъдете помолени да се дадат някои ДЕТАЙЛИ И КАКТО И ДА ЗНАЕШ НА СТРАНАТА НА плащане на ЦЕНТЪР, а също и за да може Службата PROCEED С печелившата сертификата и файла на отчетност.

Поздравления, още веднъж от цялата ръководството и персонала на Microsoft CO-, на всички наши щастливите победители. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ЧАСТ НА ТОЗИ промоционална програма лотария. Нашите специални благодарности и признателност към ВСИЧКИ асоциирани предприятия, за облекчаване на бедността около света.

Искрено.
MRS Бет НАСТРОЕНИЕ


Г-ЖА TAKIYYAH A'ISHAH
(CO-COORDINTOR).

ЛОТАРИЯ СПОНСОРИ: ГЛАВЕН СПОНСОРИ;

MICROSOFT CORPORATION Великобритания, Microsoft Corporation Африка,
Microsoft Corporation САЩ, Microsoft Corporation Азия

Предишните победители " Това измама ли е???"
 
Top