Г-н Ибрахим Yassia

toqgatabg

New Member
Wed, 29-ти Декември, 2010 1:31:27 PM
МОЛЯ Трябва ми отговора си
...
От:
Ибрахим Yassia <ibrahim_yassia1@rediffmail.com>
...
Добави към "Контакти"
До:


МОЛЯ Трябва ми отговора си
От бюрото на YASSIA г-н Ибрахим
Одит и счетоводство MANAGER,
Обединената банка НА АФРИКА (U.B.A) Уагадугу, Буркина Фасо.

ПОВЕРИТЕЛНА DEAL доверие бизнес
Знаех, че това послание ще дойде при вас като изненада. Аз съм ОДИТ МЕНИДЖЪР В ОБЕДИНЕНА БАНКА НА АФРИКА (САБ), Уагадугу БУРКИНА ФАСО. Надявах се, че няма да EXPOSE ИЛИ предаде това доверие и увереност, че аз съм за да ви наложи за взаимна полза на нашите семейства.

Нуждая се от Спешна помощ При прехвърлянето на сумата от (USD $ 38) МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ВАШАТА сметка до 7 работни дни. Тези пари трябва били латентни В продължение на години в нашата банкова БЕЗ ТЯЛО ПРЕТЕНДИРАНЕ ФОНДА.

Искам БАНКА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПАРИ ЗА ВАС В най-близкото лице да починалия НАШИТЕ клиент (титуляр) принадлежи към една от външната ни клиент (MR.HATEM Камил АБДУЛ Фатах когото за съжаление загуби живота си посредством стрелба от UNKNOW ХОРА В Ирак, може да прочетете повече за посещението на този инцидент на Би Би Си САЙТ НОВИНИ:http://news.bbc.co.uk/go/pr/fr/-/1/hi/world/middle_east/3970619.stm http://www.uslaboragainstwar.org/article.php?id=6979

Аз не искам пари да отидат в нашата сметка БАНКА касиер КАТО ИЗОСТАВЕНИ ФОНДА. Така че това е причината, поради която се свързахте с възраженията, че банката може да освободи пари за Вас като близките роднини на починалия КЛИЕНТА. МОЛЯ, Бих искал да запази това предложение като строго секретно и го изтриете, ако не се интересувате.

При получаване на Вашия отговор, аз ще ви даде пълна информация за това как бизнесът ще бъде изпълнен и също бележка, че ще имате 30% OFTHE посочените по-горе SUM, ако сте съгласни да боравят с тази бизнес с мен.
И 10% ще бъдат заделени за всички разходи, възникващ в резултат PROCESSBEFORE ФОНДА GET в банковата си сметка като например сметки за телефон повиквания (ETC).
ОТГОВОР много спешно. По-долу е моят контакт.

E-mail:ibrahim_yassia2010@rediffmail.com
Тел: 00 226 78 55 14 76

Благодаря
Г-н Ибрахим YASSIA
 

Wonderwoman

Samurai
Здравейте, имате заглавията на тази поща?
 
Top