Gospođa Antonette Gross

Maya

Ninja
Return-Path: <bintoudeme2019@yahoo.com>
Received: from (EHLO sonic316-20.consmr.mail.ne1.yahoo.com) (66.163.187.146)
Date: Sun, 7 Apr 2019
From: bintoudeme2019@yahoo.com
Reply-To: antoinette.gross@aol.com
Subject: Iz Antoinette

Zdravo, voljena moja.

Pozdravljam vas s imenom našeg Gospodina Isusa Krista, istina je da vam ovo pismo može doći kao iznenađenje. Ipak, ponizno vas molim da mi posvetite pažnju i dobro me poslušate. Moje ime je gospođa Antonette Gross iz Sjedinjenih Američkih Država. Oženjen sam za gospodina Anthonyja Grossa koji je nekoć radio s našom veleposlanstvom u Njemačkoj 2002. godine, a također je radio u ambasadi u Londonu 16 godina prije nego je umro.

Mi smo bili u braku 25 godina bez djeteta prije nego što je umro nakon kratke bolesti. Od svoje smrti odlučio sam se ne vjenčati zbog svog vjerskog uvjerenja. Kad je moj pokojni suprug bio živ, položio je iznos od 10.500.000,00 USD (deset milijuna američkih američkih dolara) s Bankom ovdje u Americi. Ovaj novac je još uvijek u vlasništvu Banke. Nedavno mi je liječnik rekao da neću izdržati sljedeća četiri mjeseca zbog bolesti raka.

Nakon što sam upoznala svoje stanje, odlučila sam da doniram taj novac crkvama, organizacijama ili dobrim osobama koje će iskoristiti taj novac na način na koji ću ovdje dati upute.

Želim da taj novac iskoristite za crkve, dobrotvornu organizaciju, sirotišta, udovice i druge ljude koji su u potrebi. Uzeo sam ovu odluku jer nemam dijete koje će naslijediti taj novac. Štoviše, rođaci mog muža nisu mi bliski jer sam razvio problem s rakom i njihova je želja bila da me vide mrtvog kako bi naslijedili njegovo bogatstvo jer nemamo dijete. Ti ljudi nisu dostojni ovog nasljedstva. Zato donosim ovu odluku da vas kontaktiram i doniram vam ovaj fond kako biste ga koristili za dobrotvorne radove.

Čim primim vaš odgovor, dat ću vam kontakt Banke ovdje u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je taj novac položen. Također ću izdati punomoć banci koja će vam dokazati sadašnjeg korisnika tog novca. Također želim da me uvijek stavljaš u svoje molitve.

Svako kašnjenje u odgovoru može mi dati prostora da potražim drugu dobru osobu za tu istu svrhu. Molim vas, uvjerite me da ćete postupiti u skladu s gore navedenim.

Hvala i ostani blagoslovljen.

Tvoja sestra u Gospodinu,

Gospođa Antonette Gross.
 
Top