Israëlische pervert gedeporteerd uit de Filipijnen

Phantom

Ninja
20 August 2009

Het Bureau van Immigratie (BI) gedeporteerd afgelopen woensdag een Israëlische die werd gearresteerd voor diverse lokken Filippijnse vrouwen om seks te hebben met hem in ruil voor een beter leven in het buitenland.

Daniel Berner, 37, werd gedeporteerd aan boord van een Cathay Pacific vlucht die het Ninoy Aquino International Airport (NAIA) vertrokken naar Hongkong en Tokio op weg naar Tel Aviv, Israël. De Israëlische was getrapt het land uit op grond van een uitzettingsbevel dat de BI raad van commissarissen, voorgezeten door de Immigratie-chef Nonoy Libanan, uitgegeven tegen hem afgelopen dinsdag.

Berner is het laatst 29 juli gearresteerd in een restaurant op de Greenbelt mall in Makati City door agenten van het recht van het bureau handhaving divisie (LED).

Hij was ontmoeting met een van zijn potentiële slachtoffers bekneld raken in een operatie die werd opgezet door de BI-agenten die waren gewapend met een missie bestellen bij Libanan.

"Sex perverselingen als hij (Berner) die te exploiteren en profiteer van onze vrouwen dienen te worden uitgezet en worden uitgesloten van opnieuw op ons land," verklaarde Libanan, zoals hij de opname van de Israëlische in de bureau's zwarte lijst besteld.

Volgens BI-LED waarnemend assistent-chef Epifanio Lambino jr., Berner werd gearresteerd nadat een van zijn slachtoffers zocht de hulp van een tv-station dat op zijn beurt de zaak verwezen naar de BI.

Lambino zei de Israëlische, die vermomt zich als een Canadees en gaat door vele aliassen, het slachtoffer had al diverse Filipinas wie hij bedrogen door het versturen van deze e-mails via het internet.

"Hij zou zijn slachtoffers meestal dat hij zou trouwen ze en breng ze met hem naar Canada als ze zwanger raakte met zijn kind belofte, dus hij zou hen verleiden om seks te hebben met hem," Lambino toegevoegd.

Berner is ook verluidt wilde in Japan, Groot-Brittannië en Canada voor de uitoefening van vergelijkbare regelingen internet fraude en dat een Amerikaans 50.000 dollar beloning voor zijn arrestatie was al opgemaakt door de autoriteiten in Tokio.

Onderzoek bleek dat de Israëlische kwam het land als toerist en bleek dat zijn paspoort werd frauduleus gebaseerd op het onderzoek door het Bureau voor fraudebestrijding Division. (BI News)

http://immigration.gov.ph//index.php?option=com_content&task=view&id=563&Itemid=78
 
Top