Leonard Jackson, Honeywell International Inc, Voorzitter en CEO

Kat

Administrator
Staff member
From Leonard Jackson
Return-Path: <honeywellinternational@corporateenglish.it>
Received: Vanuit Turkije, 94.78.98.212, Nethouse Bilgi Islem Merkezi Ltd
Reply-To: <hwi_051688@w.cn>
From: "Leonard Jackson"<HoneywellInternational@corporateenglish.it>
Subject: DEUTSCH: Stellenangebote
Date: Wed, 26 May 2010

Honeywell International Inc
101 Columbia Road
Morristown, NJ 07962
E-mail; [hwi001@w.cn]

Prettige dag,

Als u toegang hebt tot een computer, en hebben tot drie uur vrije tijd per week. je betaald kunt krijgen, wilt u parttime of fulltime, online werken van thuis uit en betaald te krijgen wekelijks? Zo ja, lees dan zorgvuldig.

OVER ONS
Honeywell International is een gediversifieerde technologie en productie leider, het bedienen van klanten over de hele wereld voorziet van luchtvaartproducten en-diensten; regeltechnieken voor gebouwen, woningen en industrie, automotive producten, turboladers en speciale materials.With wortels terug te traceren tot 1885, Honeywell heeft meer dan 100.000 mensen in 95 landen. Onder leiding van voorzitter en CEO Dave Cote, richten we ons op onze vijf initiatieven: groei, productiviteit, Cash, Mensen en de stafdiensten, Honeywell Operating System en functionele transformatie.

Functie
Wij zijn momenteel op zoek naar parttime of fulltime medewerkers voor onze groeiende afdeling Debiteuren. Door middel van uitgebreide demografisch onderzoek, hebben we ontdekt een schat aan onbenut menselijk potentieel dat voor een of andere reden, hebben de vrijheid om te werken vanuit huis. Als dit klinkt alsof je, lees dan verder, en overwegen om een deel van onze onderneming familie. als onderdeel van onze voortdurende Multi Level Marketing Network, zoeken wij mensen in staat te werken voor ons als onze representative.You kan gemakkelijk $ 700 - $ 2000 of meer in een week door te werken voor ons als onderaannemer in uw geografische locatie, wordt u belast met het verzamelen van betaling op rekening van onze filialen en klein-zakelijke organisaties die zijn geregistreerd onder ons. Is het klinkt zoals je droombaan? Nou, het is zeker voor de huidige 10.000 + leden, die $ 700 - 2.000 dollar per week online te maken met deze system.Note dat geen enkele vorm van investering van nodig van u en deze baan duurt van uw tijd per week.

JOB VERANTWOORDELIJKHEID
De positie van Debiteuren officier houdt de volgende taken: coцrdineren van de betalingen van onze klanten, te ontvangen betalingen, die komen in de vorm van gecertificeerde cheque of de Verenigde Staten postwissels, verwerking van betalingen bij uw lokale bank, en stuurt 90% van de ontvangen middelen op de juiste filiaal, zoals geпnstrueerd. De resterende 10% is uw loon. Aangezien deze positie is nodig op basis van, heb je veel vrije tijd terwijl u geniet van een goed inkomen.

VERGOEDING
Elke opdracht in de vorm van betaling ontvangen van klanten, heb je recht op 10% dat de kosten van de verwerking van Western Union sluit alle regionale kantoor accountant u ook een maandsalaris van 1500 dollar, die komt op het einde van elke maand, plus andere prikkels te krijgen en voordelen op, waarbij de belasting feestdagen omvat.

Geпnteresseerde kandidaten (Hoe kunt u reageren)
Geпnteresseerde kandidaten moeten beantwoorden met volledige naam, volledig woonadres, telefoonnummers, adres en e-mail, dus that een van onze Human Resource Managers can u contact opnemen via e-mail, met een goedkeuring van de brief als beslist het management youre een successful kandidaat. Gelieve de beste manier om contact met u opnemen in uw antwoord email.We waarderen uw belangstelling voor Honeywell International Inc

Leonard Jackson
Voorzitter en CEO
Honeywell International Inc
101 Columbia Road
Morristown, NJ 07962
E-mail; [ljoffer5050@hotmail.co.uk]
 
Top