Li Ka Shing - Project Analyse Van Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group

Falcon

New Member
Li Ka Shing - Dutch language email scam

Reply-To: <slikashing@yahoo.com.hk>
From: "Li Ka Shing"<pckwcha@yahoo.com.hk>
Subject: Re: Li Ka Shing
Date: Thu, 5 Apr 2012

Ik wil naar uw aankondiging mijn interesse om samen met u op een zakelijke kans. Ik ben Li Ka Shing, Een van de directeuren van de (Li Ka Shing - Cheung Kong (Holdings) Limited)., Uit Hong Kong ((LKSF) Ik ben van plan aan een anonieme en vertrouwelijke investering in uw bedrijf te maken, op voorwaarde dat u de garantie veiligheid van mijn investeringskapitaal in de hand. ik wil alle zakelijke correspondentie te voeren via mijn prive e-mail (slikashing@yahoo.com.hk) en Ik zal u een beroep doen op afspraak. Gelieve mij te voorzien van volledige beleggingsstrategie en zakelijk voorstel voor mijn studie . Ik kijk uit naar een goede werkrelatie met u.

De groeten aan je familie,

Li Ka Shing.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Date: Fri, 6 Apr 201
From: Shing Li Ka Shing <slikashing@yahoo.com.hk>
Reply-To: Shing Li Ka Shing <slikashing@yahoo.com.hk>
Subject: K. Ha

Geachte heer,

Hieronder vindt u het adres en telefoonnummer kunt u mij bereiken.

Met vriendelijke groet,
Meneer Li Ka-Shing (CMD)
Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group.
Hoofdkantoor: 20 Des Voeux Road Central Hong Kong.
Tel:. (852-8) 12-078-59. Fax: (852-8) 12-078-59.
 

Falcon

New Member
From: Shing Li Ka Shing
Sent: Friday, April 06, 2012
Subject: Project Analyse Van Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group

Geachte heer,
Dit is om te bevestigen dat uw e-mail is ontvangen.
De Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group is een zelfstandige en internationaal opererende, internationale organisatie gespecialiseerd in het leveren van financiële oplossingen voor welk doel dan ook, in elke situatie. De Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group is trots op het voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze primaire focus is het vereenvoudigen van het hele proces om geld te lenen en te creëren Investments. De Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group portefeuilles worden gestructureerd en geregistreerd als Fund of Funds en deze worden actief beheerd door onze investering team.

De Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group is een venture capital firma die gespecialiseerd is in groeikapitaalinvesteringen. De Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group wil in de publieke en particuliere effecten te investeren in alle sectoren. We zijn van plan te investeren in een bereik van tussen de $ 1M-$ USD100M in een levensvatbare projecten die uw bedrijf nodig de financiering van een investering in aandelen capaciteit / lening aanvragen, op de validatie van Zaken van uw bedrijf Plan wij stellen over de projecten mogelijke financiering.

Houdt u er rekening mee dat Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group zijn zeer geïnteresseerd en bereid om te investeren op een belegging in aandelen capaciteit in een levensvatbare projecten die zijn aanbevolen door onze doorlichting afdeling. In overeenstemming met de business process management beleid van de Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group bent u bij dezen advies om van uw bedrijf business plan direct te verzenden voor onze doorlichting afdeling die zich bezighoudt met Capital Plaatsing investeringen te herzien voor de aanbeveling. Ik zou wachten om te horen van u en de evaluatie van Business Plan van uw bedrijf zullen wij bepalen over de projecten mogelijke financiering, Optioneel Ik wil dat je te informeren over hoe we kunnen samenwerken om een ​​maximale groei van de investeringen te realiseren.

De Cheung Kong (Holdings) Limited Investment Group zal een bezoek aan uw land na onze doorlichting afdeling is beoordeeld uw project de bevestiging van de levensvatbaarheid van het project. Wij verwerken de investering met uw bedrijf op basis van internationale normen.
Hartelijk dank voor uw verwachte samenwerking als ik wacht op uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Li Ka-shing.
 
Top