Mevrouw Matilda Victor

Sapphire's Strike

Administrator
Staff member
Return-path: <mrsmatildavi@gmail.com>
Date: Fri, 14 Nov 2014
From: Mevrouw Matilda Victor <mrsmatildavi@gmail.com>
Reply-to: steven@fastservice.com
To: undisclosed-recipients:;
Subject: Important Message (Contact Mr. Steven Gladwell).

Hallo mijn lieve,

Groeten aan u.

Ik weet zeker dat deze mail zou u bereiken in goede gezondheid en ik geloofde dit zal komen aan u als een verrassing, omdat we nooit eerder hebben ontmoet en je zou ook kunnen vragen waarom ik heb besloten om je keuze te maken uit de vele internet-gebruikers in de wereld , precies kan ik niet zeggen waarom ik je gekozen hebt, maar niet bang te zijn, want ik kom in vrede en iets heel positiefs staat te gebeuren in je leven op dit moment en op de levens van anderen door je heen als alleen kunt u zorgvuldig te lezen en te verteren de bericht hieronder. Het internet heeft de wereld mondiale dorpjes waar u kunt bereiken wie u nog niet eerder ontmoet gemaakt. Ik zag je profiel op het internet, dat heeft mij mijn verzoek te bereiken. Moge de almachtige God zegenen en zie je door met deze missie.

Voordat ik verder te gaan, sta mij toe om u een beetje van mijn biografie te geven, ik ben moeder Mrs. Matilda Victor, 87 jaar oude vrouw en de vrouw van wijlen Sir Ratnavale Victor die stierf in een vliegtuigongeluk op maandag 7 september 1998 GMT 14:22 UK terwijl ze vliegen van New York naar Genve. Zie onderstaande site voor meer informatie: http://www.cnn.com/WORLD/9809/swissair.victims.list/index.html

Na de dood van mijn man ben ik het hoofd van zijn investering en nu ik ben oud en zwak ik heb besloten om de rest van mijn leven in mijn Ranch doorbrengen voordat ik eindelijk de wereld te verlaten, maar voor de dood van mijn man hadden we een plan om de laatste dagen van ons leven te gebruiken om de helft van wat we hebben gewerkt voor de minder voorrecht en liefdadigheid huizen en de andere helft voor onszelf, familieleden en goede vrienden te doneren, en het is zo jammer dat mijn man is niet in leven vandaag om dit te doen met mij en ik ben erg zwak en oud nu, dus heb ik besloten om deze filantropische werk voor rekening van mijn overleden man doen.

Momenteel heb ik gewild uit bijna de helft van onze activa naar verschillende goede doelen woningen en een aantal van de minder voorrecht in verschillende landen. Ondanks de overeenkomst tussen mijn overleden man en ik om hulp aan de behoeftigen te geven, hebben we ook afgesproken om steun te verlenen aan een persoon die we nog niet eerder hebben ontmoet in het leven als gevolg van het feit, toen we nog jong waren in het leven dat we een anonieme hulp krijgen van een individuele we niet kennen en die we nog niet in staat om te weten tot datum, de impact die we kregen van een dergelijk gebaar maakte ons om hetzelfde te doen.

Het spijt me om u te informeren dat u nooit de kans hebben om te weten mij, want ik heb zojuist afgesloten de opdracht die mijn man en ik op voor zijn plotselinge dood zijn overeengekomen en je toevallig aan de begunstigde van onze laatste zal zijn, dus ik nodig u om mij een plezier te doen door het aanvaarden van onze aanbieding.

Ik gedeponeerd sommige fondsen in de som van (Vier Miljoen, zeshonderdduizend Great British Pounds) met Fastway koeriersbedrijf Verenigd Koninkrijk vier weken geleden aan u te leveren, maar ik was erg ziek dus ik kon niet u een e-mail tot vandaag. Wat je nu moet doen is de Fastway koeriersbedrijf zo snel mogelijk contact op om te weten wanneer ze uw pakket zal aan u te leveren.

Voor uw informatie, ik heb betaald voor de verzendkosten, verzekeringspremie en Clearance Certificate Fee van de Cheque tonen dat het niet een Drug Money of bedoeld om terroristische aanslag sponsoren in uw land.

Je moet nu contact opnemen met de Fastway koeriersbedrijf Verenigd Koninkrijk voor de levering van uw cheque met deze informatie hieronder:
Contactpersoon: de heer Steven Gladwell (verzending directeur)
Telefoon: +447011150741
Contact E-mail: steven@fastservice.com

Nogmaals, het enige geld dat je verwacht dat je betaalt is (driehonderdvijftig Great British Pounds) naar Fastway Courier Verenigd Koninkrijk voor de veiligheid houden van de controle tot nu toe. Je bent niet te betalen voor het leveren van Charge, de verzekeringspremie en de Clearance Certificate Fee van de Cheque omdat ik ze al betaald. Ik zou de veiligheid houden vergoeding hebben betaald, maar de Fastway koeriersbedrijf drong erop aan dat ik niet omdat ze niet weten wanneer je zal contact met hen op en overliggeld of verdere kosten te voorkomen. U bent u de volgende informatie om hen te herbevestigen aan een fout aan de levering te voorkomen:
1. Uw compleet contactadres (Voor Cheque levering):
2. Volledige Naam:
3. Directe telefoonnummer:

Hier is de veiligheid houden code: (SCT/0433/F) van uw controle, je bent om het ook te sturen naar Fastway koeriersbedrijf wanneer u contact per e-mail ter controle voor aflevering.

Alsjeblieft, probeer ze zo spoedig mogelijk contact met zoals u deze mail ontvangt om verdere vertraging te voorkomen.

Worden ook gewaarschuwd dat ik niet meer zal lezen van mijn e-mails of surfen op het internet als ik volledig hebben teruggetrokken uit de buitenwereld naar mijn ranch, op dit moment heb ik niets te maken hebben met auto's, e-mails en andere luxe, moeten alle verdere correspondentie met zijn toegezonden aan het koeriersbedrijf voor de levering van uw cheque aan u.

Neem dan onmiddellijk contact op met de heer Steven Gladwell met uw volledige adres, naam en telefoonnummer, met de zekerheid houden code en vraag hem om u te vertellen hoe u het verwachte bedrag zal sturen.
Met vriendelijke groeten,

Mevrouw Matilda Victor.
 
Top