Mr Caleb Johnson, Redovisning granskningsmyndighet

Jane Dough

Moderator
Staff member
Return-Path: <johnsonc@contactdepartment.biz>
Received: from 41.219.254.179 [Nigeria, Lagos, Dial-Pool Customers]
Date: Sun, 1 Aug 2010
From: "Mr. Caleb Johnson" <johnsonc@contactdepartment.biz>
Reply-To: [mr.calebjohnson_net@hotmail.com]
Subject: Mr_Caleb_Johnson

Kära vän,

Jag är Mr Caleb Johnson Manager Redovisning Revision banks från Harlsden, nordvästra London, här i England (NatWest Bank). Jag skriver dig om
en affärsidé som kommer att ha en enorm fördel för oss båda. I min avdelning, som revisorn Greater London Regional Office upptäckte jag en summa av 15 miljoner pund (femton miljoner pund) på ett konto som tillhör en av våra utländska kunder Late Business Mogul Mr Moises Saba Masri en miljardär, en Judisk från Mexiko som var ett offer för en helikopterkrasch i början av året och dödade honom och familjemedlemmar. Saba var 47 år gammal. Även i helikoptern vid tidpunkten för olyckan var hans hustru, deras son Avraham (Albert) och hans svärdotter och piloten dödades också.

Valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, särskilt på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta de anhöriga. Jag söker ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer bidragsmottagaren till den avlidna så att intäkterna från detta konto värderats till 15 miljoner pund kan utbetalas till dig. Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% till mig och 40% till dig, allt jag behöver är att fylla i ditt namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att visa dig som den rättmätiga förmånstagaren. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, Sekretess och förtroende för att vi ser denna transaktion igenom.

Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig från brott mot lagen. Snälla, ge mig följande, som vi har 7 dagar att köra igenom det. Detta är mycket brådskande TACK.

1. Fullständigt namn
2. Direkt Mobilnummer
3. Kontaktadress
4. Telefonnummer / Fax
5. Yrke / Position
6. Företagets namn
7. Nationalitet

Efter att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att du kommer att finna detta förslag intressant.
Vänligen på din bekräftelse av detta meddelande och ange ditt intresse kommer att förse dig med mer information. Sträva efter att meddela mig ert beslut snarare än hålla mig vänta.

Tacka er i väntan på din positiva svar så att vi kan gå vidare med denna affär.

Vänliga hälsningar,
Mr Caleb Johnson
Manager Redovisning granskningsmyndighet.
 
Top