Mr. Troy Morgan, FBI

Ammy

New Member
[QUOTE = "Miyuki, post: 320273, član: 1"] [običan] Put X-povratka: thutl@hanotrans.com.vn
Predmet: Pažnja: Korisnik.
Za: Primatelje <thutl@hanotrans.com.vn>
Od: "G. Troy Morgan" <thutl@hanotrans.com.vn>
Datum: pon, 17. srpnja 2017
Odgovori: mrtroy.morgan2@yandex.com

Cyber Wiretap i sredstva za oporavak odjela,
Federalni ured za istrage FBI-a
J. Edgar Hoover Izgradnja New Washington, DC
935 Pennsylvania Avenue,
205350001 SAD.

Pažnja: Korisnik.

Prema etici ureda, uvod je uvijek vrlo važan na prvom kontaktu kao što je ovaj. Ja sam gospodin Troy Morgan, specijalni agent i Savezni ured za istrage (FBI). Ovaj službeni memorandum je da vas obavijestimo da smo otkrili da su neki službenici koji rade pod vladom Sjedinjenih Država pokušali usmjeriti svoje fondove (15.500.000,00 USD) putem kanala na stražnjim vratima. Danas smo otkrili, preko naših tajnih agenata u disciplinskoj jedinici Saveznog ureda za istrage (FBI) nakon što smo uhitili (g. Ali Aeraby) terorističkog osumnjičenog.

Navedeni osumnjičenik je u rano ujutro uhićen na međunarodnom zračnom luku Dulles, dok je pokušao nositi ogroman novčani iznos od US $ 15,500,000: 00 ispred obale SAD-a. U odnosu na odredbu o pranju novca u Sjedinjenim Državama, takav iznos novca ne može se prebaciti u gotovinu izvan Sjedinjenih Američkih Država jer je takav pokušaj krivično djelo i krivično po zakonu o spašavanju novca iz 1982. godine. Sjedinjene Američke Države. Ovaj je dekret globalizirati zakon koji se primjenjuje u najrazvijenijim zemljama kako bi se spriječio terorizam i pranje novca.

Iz naših prikupljenih informacija ovdje u ovom jedinstvu otkrili smo da ti fondovi zapravo pripadaju vama, no to je bilo namjerno odgađano jer su dužnosnici zaduženi za vašu uplatu u nekom vrsti nepravilnosti što je potpuno protiv etike bilo kojeg Instituta za plaćanje. Trenutačno, navedeni fondovi vrijedni 15.500.000 USD: 00 pod nadzorom su banke za plaćanje (Guaranty Bond Bank - SAD), a mogu vam osigurati da će vam sredstva biti puštena bez vašeg uvjerenja pod uvjetom da ste od nas Ovo pitanje. Također, zahtijevamo vašu pozitivnu suradnju na svim razinama, budući da pratimo ovu transakciju kako bismo izbjegli lošu jaju u današnjem društvu.

Danas od 15. srpnja 2017. Uputili smo Izvršnog menadžmenta jamstvene banke (SAD) da izdaju navedene fondove kao ovlašteni dotični korisnik jer imamo vrijedne informacije / evidencije o pravu da ti fondovi zaista pripadaju vama, Bilo da bilo, trebate poslati podatke navedene u nastavku ( Za službenu potvrdu).

1. Ime, srednje ime i prezime.
2. Dob.
3. Zanimanje.
4. Bračno stanje.
5. Izravni broj telefona / faksa.
6. Stambena adresa.

Čekamo vašu neposrednu usklađenost s ovom službenom obvezom, tako da možete platiti Jamstvenom bankom (SAD).

Službeno zapečaćena.
G. Troy Morgan.
Specijalni agent, Federalni zavod za istrage (FBI)
...
????
????
????
Molim vas da mi se pojasnite dali je ovo prevara li ne. Pošto sam i ja identičnu poruku email dobila. Također me zanima kome treba da se obratim i proslijedim cjelinu poruke putem emaila. Molim za odgovor. Unapred hvala.

Srdačan pozdrav.[/plain]
 

De Master Yoda

Administrator
Staff member
Da, to je prevara. Za vas nema novca.

Možete ga prijaviti lokalnoj policiji i pitati ih da li imaju jedinicu za kibernetički kriminal za prijavljivanje.

Yes, it's a scam. There's no money for you.

You can report it to your local police and ask them if they have a cybercrime unit to report to.
 
Top