Mrs. Lisa Mарс/Mrs. Lisa Gammon

L

liza miza kuma

Guest
Return-Path: <lisagammon554@mail.net>
Получени: от (EHLO marooon.com) (182.48.59.22)
Отговор до: <mrs.lisagammon@indamail.hu>
От: ". MRS LISA марс" <lisagammon554@mail.net>
Тема: най-скъпите в Христос
Дата: Понеделник, 07 ноември 2016 г.

Скъпи в Христа,

АЗ СЪМ MRS. LISA марс, глух вдовишка до края на инж. СИДНИ марс ОТ COLUMBUS Охайо, САЩ. В момента в Израел подложени на лечение, сега съм NEW CHRISTIAN КОНВЕРТИРАНЕ, страдащи от дълго време рак на гърдата, от всички ПОКАЗАНИЯ условията ми е наистина влоши и това е съвсем очевидно, че аз няма да живее повече от шест месеца, според моето лЕКАРИ, това е, защото ЕТАП ракът е стигнал до много лош етап. MY КЪСНО СЪПРУГ е убит при на САЩ RAID срещу тероризма в Афганистан и през периода на брака ни не можахме да произвежда дете.

След смъртта му, съм наследил всичките му БИЗНЕС И WEALTH.THE ЛЕКАРИ е съобщил мен, че не могат да живеят повече от шест месеца, за да мога решили сега да се разделят СТРАНА НА това богатство, ще дари РАЗВИТИЕТО НА ЦЪРКВАТА В АФРИКА , Америка Азия и EUROPE.I молил над него, аз съм готов да дам $ 17.6MILLION долара за по-малко PRIVILEGED.RIGHT СЕГА Средствата са депозирани в банка в САЩ. Наясно съм, че има много измама в Интернет, кълна се с името на нашия Господ, че това е НИКОГА A SCAM.YOUR помощ ще SAFE МНОГО ЖИВОТ в света, нека Бог да докосва сърцето, за да слушате Моето вик.

На последно място, аз също искам да ми гарантира, че когато се появи ФОНД IT ще бъде използвана за посочената цел. Благодатта на нашия Господ Исус любовта на Бога и общението на Бог да бъде с вас и вашето семейство Чакам спешен отговор.

Ви в Христос.
MRS. LISA марс [/ обикновена]
 
Top