Tufan Tekin, Vakıf Bank

Sophie

Samurai
Englannin kieli: Tekin Tufan, Vakif Bank

Return-Path: <ezehdaniel2016@gmail.com>
From: ezeh daniel <ezehdaniel2016@gmail.com>
Date: Thu, 17 Dec 2020
Subject: HEI, HYVÄÄ PÄIVÄÄ

Olen Tekin Tufan, Vakif Bankin henkilökunta Turkissa. Otan sinuun yhteyttä kuolleeseen asiakkaaseen, joka kuoli auto-onnettomuudessa Istanbulin valtatiellä vuonna 2003. Hän oli merkittävä asiakkaani.

Ennen kuolemaansa asiakkaani talletti (36 000 000,00 dollaria) rahoituslaitokseni holkkiin täällä Turkissa, näitä tapahtumia koskevat asiakirjat osoittavat, että vaateita voi esittää vain hänen Next of Kin. Valitettavasti hänellä ei ollut tahtoa kuolemansa aikaan.

Kaikista tehdyistä ponnisteluista ei käynyt ilmi yhteyttä mihinkään hänen perheenjäsenensä. Uusi EU: n perintölaina / saatavat / rahasto osoittaa kuitenkin ajanjakson, jonka kuluessa tällaiset saatavat voidaan sietää. Rahoituslaitos on valtuuttanut minut esittämään lähimmät sukulaiset, jotka hakevat varoja, ja jos vastaaminen tähän ultimaatumiin antaisi laillisesti rahoituslaitokselle oikeuden ilmoittaa nämä varat EU: n keskuspankille vaatimattomina varoina.

Minä ja kollegani olen asettanut kaikki tarvittavat vaatimukset näiden varojen vapauttamiselle, ja aion esitellä tämä mahdollisuus sinulle edunsaajana. Huomaa, että minulla on laillisesti kaikki tarvittavat tiedot / asiakirjat tästä rahastosta. Palaa mielipiteesi ystävällisesti lähettämällä vastauksesi tähän sähköpostiosoitteeseen: tekinaydinfan84@gmail.com
 
Top